Hem / Nyheter & Event / Göteborg / Ansökan till J Christer Ericssons entreprenörspris är öppen!

Ansökan till J Christer Ericssons entreprenörspris är öppen!

I samarbete med vår UF-hjälte JCE Group har vi för sjätte året i rad möjlighet att dela ut ett pris för att främja unga företagare. Vinsten ligger på 50 000 kr för uppstart eller vidareutveckling av ett företag. Ansökan hittar du här!

J Christer Ericssons entreprenörspris är nu öppen för ansökan sjätte året i rad! Detta är ett pris som tagits fram av både JCE Group och Ung Företagsamhet Göteborg, med syfte att stärka och uppmuntra unga företagare som visat prov på god affärsmässighet och utmärkande entreprenörsegenskaper. Och vinsten? 50 000 kr!

Årets UF-företagare, men även UF-alumner (tidigare UF-företagare) från Göteborg har möjlighet att söka. Förra året var det otroligt jämt mellan finalisterna, vilket fick juryn att ta beslutet att kora två vinnare. Det var inga mindre än Muna Idow och hennes företag Mermaid samt Tilda Wissmar med företaget Gottlery.

För att ansöka behöver du vara mellan 18 – 25 år, driver/drivit UF-företag i Göteborg och att du har en affärsidé som du vill förverkliga eller att du redan driver ett företag idag. Sista ansökningsdatum är 11 juni klockan 17.00. 

Ansök själv eller tipsa någon som borde söka!

Ansökan hittar du här!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.