Hem / Nyheter & Event / Göteborg / Bettys Chocolat - vinnare av JCE entreprenörpris 2022!

Bettys Chocolat - vinnare av JCE entreprenörpris 2022!

Tillsammans med vår partner JCE delar vi varje år ut 50 000kr för att stärka och uppmuntra unga företagare, genom J Christer Ericssons entreprenörspris. I somras fick årets tre finalister pitcha för juryn och i måndags var det dags att kora vinnaren!

Tidigare i somras fick våra tre UF-alumnertillika finalister möjlighet att pitcha sina ideér för juryn på JCE. Finaltrion, som i år bestod av enbart tjejer, imponerade stort på juryn och bestod av Betty Holmlund Betty’s Chocolat, Astrid J. WAO Matcha och Ebba Reinholdt D-stract.

Efter långt överläggande lyckades juryn enas om vem som skulle stå som vinnare. Och finns det ett bättre ställe att presentera en vinnare på än STARTUP?  

Med motiveringen: " Årets vinnare av JCEs Entreprenörspris och 50,000kr har visat en stark entreprenörsanda. Hon har bevisat hur man kan gå från ett intresse till en idé till ett fungerande företag. Att med små medel lyckas bygga en verksamhet, partnerskap och hitta egna kanaler till marknaden har imponerat på juryn. Vi tror och hoppas att stipendiet kommer ge henne möjligheter att fortsätta utveckla sin verksamhet och ta bolaget till nästa nivå” stod Betty Holmlund och Betty´s Chocolat som vinnare är prissumman. 


- Jag ser det som en stor milstolpe för mig personligen och det gör att jag kan fortsätta arbeta med min dröm. Att få vinna JCE’s stipendium ser jag som ett bevis på att jag faktiskt valt rätt väg, säger Betty. 

Stort stort grattis Betty och Betty´s Chocolat säger vi, och vi ser fram emot att få följa din fortsatta resa!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.