Hem / Nyheter & Event / Göteborg / Dessa tävlingar avgörs på mässan | 2 mars
Dessa tävlingar avgörs på mässan

Dessa tävlingar avgörs på mässan | 2 mars

2 mars så kommer över 100 personer från näringslivet att kora bland annat Årets Innovation och Årets Hantverkare. I Alumnipriset och Årets Monter kan alla elever tävla i på plats, där hela fem vinnare erhåller ett stipendium till Emax Sverige 2023 (värt 15 000kr)! Så här går det till!

Under UF-mässan i Göteborg den 2 mars, deltar över 330 UF-företag och 1300 gymnasieelever. Många av dem är med och tävlar. Totalt 15 tävlingar arrangeras varav åtta av dessa avgörs på mässgolvet 2 mars. I juryn engagerar vi näringslivet och över 100 personer deltar i juryarbetet för att utse Göteborgs vassaste UF-företag. Nedan hittar du de tävlingar som avgörs på mässan: 

Tävling: Årets Vara Tävlingsvärd: Goovinn 

Tävling: Årets Tjänst Tävlingsvärd: SEB

Tävling: Årets Hantverkare Tävlingsvärd: Business Region Göteborg 

Tävling: Årets Säljare Tävlingsvärd: Sparc Group  

Tävling: Årets UF-företag Tävlingsvärd: Näringslivsgruppen Göteborg&CO

Tävling: Årets Monter Tävlingsvärd: Svenska Mässan

Tävling: Årets Innovation Tävlingsvärd: Tripnet 

Tävling: Alumnipriset Tävlingsvärd: UF alumni

ALUMNIPRISET är en individuell tävling där alla utställande elever har möjlighet att vinna ett stipendium till Emax Sverige 2023, till ett värde av 15 000kr. Tävlingen syftar till att lyfta de elever som under UF-året har visat en stark drivkraft och ett genuint intresse för entreprenörskap.

Det enda kravet för att delta är man behöver logga in på www.ungforetagsamhet.se och bocka i att man vill gå med i UF alumni. Lycka till! 

Andra tävlingar som avgörs på mässan är Årets UF-företag, Årets Vara, Årets Tjänst Årets Säljare och Årets Monter. Vinnarna presenteras under prisutdelningen i Kongresshallen, 2 mars.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.