Hem / Nyheter & Event / Göteborg / Första UF-företaget i Göteborg registrerat - Betweenbar UF!

Första UF-företaget i Göteborg registrerat - Betweenbar UF!

Betweenbar UF från NTI Gymnasiet Kronhus blev första UF-företag i Göteborg att registrera sig för läsåret 2022/2023 inom loppet av bara några minuter!

Drygt 6600 elever över hela Sverige hade föranmält sig för att starta UF-företag, en rekordnotering, och dag när den officiella registreringen öppnade var det full rusning att slutföra sin registrering. Redan de första 10 minuterna hade närmare 100 UF-företag redan registrerat sig. Först i Göteborgsregionen blev Betweenbar UF.  

Wilma, Julie, Leo och Robin, personerna bakom Betweenbar UF, ni var först ut i Göteborgsregion att registrera er. Vill ni berätta lite kort om er affärsidé?

Vi har valt att starta Betweenbar UF, där vi ska skapa mättande bars som man ska kunna äta vid alla olika tillfällen. Vi vill tänka på hälsan genom att bara ha naturliga produkter och inget tillsatt socker. 

Mums! Det låter både gott och nyttigt! Vad ser ni fram emot mest under det kommande UF-året? 

Under detta UF året ser vi fram emot att ha roligt tillsammans och lära oss alla delar inom hur man driver ett företag! Allt ifrån affärsidé till försäljning och marknadsföring. Så vi ser fram emot ett grymt UF år!  

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.