Hem / Nyheter & Event / Göteborg / Ledare för en dag 2020

Ledare för en dag 2020

Vi har nu genomfört vårt årliga event ”Ledare för en dag” i en något omarbetad variant. Vår UF-alumn Alexander Nordström fick under dagen möjlighet att testa på hur det är att vara företagsledare för en dag, läs mer om det här!

Bild på deltagarna

Evenemanget fick hållas i en något omarbetad variant, men trots dessa svåra tider fick Alexander möjligheten att jobbskugga Jonas Westling, Vice President & Head of Marketing på influencer-marketingbyrån Nine Agency.

Tillsammans hade Jonas och Alexander en spännande och fartfylld dag, med massvis av intressanta diskussioner, och vi hoppas dagen var givande för dem båda. Här ser ni lite bilder ifrån deras dag.

Tyckte du att detta lät spännande? Om du har drivit ett UF-företag så har du chansen att få jobbskugga en av Göteborgs företagsledare nästa år! Gå med i UF alumni idag och håll ögonen öppna för ”Ledare för en dag 2021”! Ett medlemskap i UF alumni är helt gratis, och ger dig massvis med andra fördelar också!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.