Hem / Nyheter & Event / Göteborg / När vi gräver guld på SM i UF-företagande
SM artikel

När vi gräver guld på SM i UF-företagande

Mellan den 18e och 19e maj i år var det tänkt att SM i Ung Företagsamhet skulle gå av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö. Elever från hela Sverige skulle ställt ut i egendesignade montrar, knytit kontakter för livet och dessutom tävlat med sina företag. På grund av rådande omständigheter har vi på Ung Företagsamhet ställt om och anordnar nu SM i digital form. UF-företagen har skickat in sina tävlingsbidrag med tillhörande film och alla företag får träffa juryn digitalt. Klockan 19.00 den 19 maj hyllas UF-företagen och vinnarna koras i en livesänd prisutdelning. Vill du se vem som tar hem priserna? Häng med och heja fram Göteborg till guld via vår livesändning, läs mer om hur du gör det här.

De bästa UF-företagen från varje region har gått vidare till SM. Totalt gör UF-företagen upp i tio tävlingar: Årets Affärsplan, Årets Hantverkare, Årets Hållbara UF-företag, Årets Innovation, Årets Samhällsentreprenör, Årets Säljare, Årets Tjänst, Årets UF-företag och FedEx Awards där varje regional vinnare i Årets UF-företag tävlar. Utöver det ska Årets UF-skola och Årets UF-lärare utses.

Vår SM-trupp består av vinnare från vår regionala mässan den 2 mars och som nu ska ställas mot de andra regionernas vinnare. Det är ett taggat gäng med enorm kämparglöd som har guldet i sikte. Här nedan ser ni vilka UF-företag som är med och tävlar i de olika kategorierna och en länk för att läsa mer om samtliga företag.

Årets UF-företag:
Beelieve UF
POWR UF 
Mermaid UF

Årets Tjänst:
CountOnMe UF
Beelieve UF 
MarketMe UF 

Årets Vara:
Bucketup UF 
Comedus UF
ComfortSkinz UF

Årets Innovation:
Distract UF 

Årets Hållbara UF-företag:
Proseed UF 

Årets Samhällsentreprenör:
Reflexible UF

Årets Säljare:
Ebba Syrtén

Årets Hantverkare:
Retain and Recall 

Årets Affärsplan:
Renim UF

Vi önskar alla UF-företag stort lycka till, HEJA GÖTEBORG!!!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.