Hem / Nyheter & Event / Göteborg / StartUp 2022

StartUp 2022

Dags att kicka igång UF-året - STARTUP 2022!

Den 19 september drar vi igång UF-året med evenemanget STARTUP 2022 i Kongresshallen på Svenska Mässan. För första gången på 3 år blir det äntligen en fysisk kick-off! Vi utlovar inspiration, spännande gäster och prisregn. Kort och gott - en rivstart på det kommande UF-året!

09:00-11:00 eller 13:00-15:00

Vi bjuder in till två olika pass, ett på förmiddagen och eftermiddagen. I anmälan väljer du vilken tid som passar dig och din klass bäst. OBS! Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Du kommer få bekräftelse via mail vilken tid ni tilldelats. Om det pass ni önskat blivit fullt, flyttas ni över till andra passet i mån av plats.

Lärarlunch

I samband med STARTUP kommer det att anordnas en lunch för samtliga UF-lärare från regionen på restaurang Seasons. Tiden som gäller är 11:15-12:45 och du anmäler dig i formuläret nedan. Det bjuds på information, god mat och härligt erfarenhetsutbyte. Separat information om lärarlunchen skickas ut till anmälda per mejl. 

Program

Vi kommer inom kort presentera föreläsare, konferencierer, rådgivare och andra gäster på våra sociala medier. Håll utkik där! Vi vågar utlova en inspirerande dag där vi äntligen får sparka igång UF-året fysiskt tillsammans mer er. 

Anmälan till StartUp 2022

Nu är det dags att anmäla dig och dina elever! Du som lärare eller övrig skolpersonal anmäler er närvaro och önskan om förmiddan eller eftermiddag i inloggat läge via knappen nedan. Har du frågor om din anmälan, kontakta sarah.pettersson@ungforetagsamhet.se

Anmälan StartUp 2022
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.