Hem / Nyheter & Event / Göteborg / Vinnarna för JCE-stipendiet och Årets Årsredovisning är korade!

Vinnarna för JCE-stipendiet och Årets Årsredovisning är korade!

Många vinnare på årets Startup!

Ja, årets upplaga av Startup bjöd på mer än bara peppande gäster och tävlingsmöjligheter för våra UF-elever - nämligen en massa vinnare! Läs vidare för att ta reda på vilka som stod på prispallen för Årets Årsredovisning, vilka lyckliga entreprenörer som fick dela på JCE-stipendiet och vem som kammade hem det helt nya priset för Årets Resa.

Årets Årsredovisning

CME

1:a plats: CME UF

Vinnarna av årets årsredovisning imponerade på oss med sin genomarbetade och tydliga layout samt goda kvalitét.  Årsredovisningen uppfyller de mest väsentliga kriterierna samt efterliknar en riktig årsredovisning i några av de viktigaste delarna så som resultaträkning, balansräkning och vinstdisposition. I dessa rapporter har de lagt ner eftertanke för att presentera det ekonomiska resultatet på ett professionellt sätt. Utöver att ha lyckats skapa en välarbetad årsredovisning bidrar de till en ökad trafiksäkerhet under årets kallaste och mörkaste månader. Vinnarna av årets årsredovisning är CME UF.

2:a plats: Petite Fleur UF

3:e plats: Replace UF

 

J Christer Ericssons Entreprenörspris

JCE Muna Idow

Stipendiat #1: Muna Idow

Vinnaren har bestigit många hinder för att komma dit där hon är idag. Hon har en stark vilja och en vision om hur hon kan förändra livet för sin målgrupp. Genom sina utbildningar räddar hon inte bara liv utan hon lär även andra att göra det. Stort grattis till Mermaid och Muna Idow för en livsviktig insats!

JCE Tilda Wissmar

Stipendiat #2: Tilda Wissmar

Vinnaren har tagit fram en lösning på ett stort miljöproblem, skalbarheten är hög och produkten gör verkligen gott. Produkten säljer som smör och flera storkunder står redan på rad. Stort grattis till Gottlery och Tilda Wissmar!

Årets Resa

Årets resa Muna Idow

Vinnare: Muna Idow

Med en stark, tuff och beundransvärd personlig resa bakom sig, vill hon förverkliga sin dröm om att skapa bättre förutsättningar för unga tjejer i samhället. Hon övervann inte bara sin egen rädsla för vatten – hon lärde sig att älska det. Nu vill hon hjälpa andra tjejer i samma sits och bidra till gemenskap runt bassängen. Hennes drivkraft, omtänksamhet och vilja att skapa förändring gör henne till en entreprenör med en lysande framtid. Med sin briljanta affärsidé och sitt stora hjärta skapar hon gemenskap, sprider kärlek och glädje. Priset i Årets Resa går till Muna Idow.

 

Stort grattis önskar vi på UF-kontoret till alla som fick ta emot pris på Startup, men också till samtliga nominerade i varje kategori. Ni är fantastiska!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.