Hem / Nyheter & Event / Gotland / Alumniåret är igång

Alumniåret är igång

Som vi har väntat! Skolorna börjar dra igång, nya UF-elever skapas och ett nytt gäng Alumner hälsas välkomna till gemenskapen.

Under veckan kickstartades ett nytt Alumniår. Alumni är det nätverk man välkomnas till efter UF-årets slut. Där kan man ta del av stipendium, knyta nya kontakter och fortsätta sin entreprenöriella resa. Har du inte gått med än? Gör det då HÄR.

Nytt för i år är att vi arbetar mer storregionalt än tidigare, vilket i sin tur kommer bidra till ett större och bredare utbud till dig som UF Alumn. Tillsammans skapar vi och erbjuder event, föreläsningar och inspirerande tillställningar tillsammans med drivna alumner och gäster. Gotland tillhör storregion Öst tillsammans med Östergötland, Södermanland, Stockholm och Uppsala. Varje region har varsin så kallade alumni styrgrupp som engagerar sig och stöttar i alumniarbetet och vem är väl bättre för den uppgiften än tidigare UF-företagare och nuvarande alumner? 

I veckan träffades man storregionalt, digitalt, för att prata ihop sig inför kommande UF- och Alumniår. Gänget på bilden är delar av det stora alumninätverk och av vår storregionala styrgrupp, som ni kommer få se mer av framöver. Håll utkik här för att få veta mer.

Under September månad kommer årets första Alumnievent gå av stapeln och hela region Östs alumner är varmt välkomna. Är du inte alumn kan du enkelt bli via länken som delades längre upp i texten. På så vis kan du besöka eventet via hemsidan och anmäla dig redan nu.

Klicka på knappen nedan för att komma till eventet.

Till eventet

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.