Hem / Nyheter & Event / Gotland / Alumnivecka

Alumnivecka

Den här veckan är det Alumnivecka på UF Gotlands instagram.  Under veckan har man fått ta del av vad UF Alumni är och varför man ska bli just en Alumn.

Vad är det då UF Alumni betyder?
Jo, UF Alumni är nätverket för dig som någon gång drivit  UF-företag och här platsar man oavsett vad man vill pyssla med i framtiden. Det här är din möjlighet att träffa likasinnade och att fortsätta din personliga utveckling.   
 

Som UF Alumn får du möjlighet att skapa ett större kontaktnät, faktiskt över hela Sverige och runt om i hela världen om du skulle vilja. Detta genom det stora Alumninätverket som finns och även under årets alla Alumni-event.  

Du får leva ut din entreprenöriella ådra och du har möjlighet att ansöka om en rad olika stipendium för att kunna satsa på det du vill i livet efter gymnasiet. Se det som en chans att ta steget vidare efter UF-året eller vidare i karriären samtidigt som du träffar nya intressanta människor. 


Har du ännu inte blivit UF Alumn? Då är det hög tid, för detta vill
du inte missa. 

Bli medlem idag, klicka HÄR för att registrera dig.

Vi ses i Alumninätverket! 

 

Följ oss på instagram för mer information kring UF Alumni.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.