Hem / Nyheter & Event / Gotland / Årets Emax-stipendiat

Årets Emax-stipendiat

Efter ett tufft UF-år och många fina nomineringar från UF-lärare har nu en stipendiat utsetts.

Under våren har Gotlands UF-lärare haft chansen att nominera en driven elev till Emax. Emax som är evenemanget för Sveriges främsta unga entreprenörer går av stapeln den 20-24 juni och i samarbete med Region Gotland har en av årets UF-elever fått möjlighet att delta. Evenemanget syftar till att ge kunskap, inspiration, nätverk och möjlighet att utvecklas i sitt entreprenörskap. 

Personen som deltar under Emax 2021 kommer få uppleva ett fullspäckat program i världsklass där unga entreprenörer från hela Sverige deltar under intressanta föreläsningar, inspirerande samtal och utvecklande workshops. Gruppen som deltar är noga utvalda, unga, entreprenörer som nu får en chans att ta sitt entreprenöriella jag till nästa nivå.

Juryns vinnare 2021 är Mustafa Noori.
Nedan följer delar av nomineringen, skriven av UF-läraren Kerstin Stensson. 

"Det har varit fantastiskt roligt att få följa Mustafa och hans kompisar på deras UF-resa genom de två sista åren på gymnasiet. De har arbetat målinriktat och vuxit med uppgiften och Mustafa har visat goda ledaregenskaper, en enorm utvecklingspotential".

Stort grattis Mustafa Noori! 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.