Hem / Nyheter & Event / Gotland / Årets Unga Ledare - Mustafa Noori

Årets Unga Ledare - Mustafa Noori

Varje år utser Gotlands UF-kontor tillsammans med UF Alumni en UF-företagare till Årets Unga Ledare, i år presenterar vi stolt Mustafa Noori.

Under ett annorlunda och utmanande år har världen behövt kämpa extra hårt och likaså våra UF-företagare. Det har krävts digitalisering av rang och ett nytänk utöver det vanliga. Något som varit minst lika viktigt är disciplin, målmedvetenhet och teamwork. Här har många visat framfötterna och att allt är möjligt även om förutsättningarna förändras drastiskt.

Utmärkelsen, Årets Unga ledare, är skapad för att lyfta en ung ledare som har framtiden för sig, med en vilja att utvecklas och som har visat på goda ledarskapsegenskaper under UF-året. Personen ska ha förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Därför är Årets Unga Ledare på Gotland Mustafa Noori. 

Med motivering:
Årets Unga Ledare beskriver en person som arbetar inkluderande, inspirerande och tydligt för att lyfta och utveckla medarbetarna, sig själv och företaget.

Mustafa är en positiv person med en stark entreprenöriell drivkraft som aldrig tackar nej till nya utmaningar. Under UF-året har han varit ekonomiansvarig i UF-företaget Fredagsmys UF, som för övrigt blev nominerade i kategorin Årets Reklamfilm. Under gymnasietiden har han studerat på Handels- och Administrationsprogrammet på Wisbygymnasiet och när han får tid över arbetar han flitigt hos en av Visbys större mataffärer. 

I början av veckan medverkade Mustafa Noori i P4 Gotlands morgonprogram. Strax efter 07.40 fick vi lyssna till när Mustafa berättar om sin roll under UF-året, sitt UF-företag och om varför han är en ledare. Lyssna på programmet  HÄR

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.