Hem / Nyheter & Event / Gotland / Checklista för dig som är UF-företagare

Checklista för dig som är UF-företagare

Är du UF-företagare? Känns det rörigt såhär i uppstarten? Är du osäker på om du kommer ihåg allt? Ta det lugnt, det finns en checklista för allt och här hittar du checklistan för just Ditt UF-år.

Nu hittar du som UF-elev en checklista, skapad endast för Dig, här på hemsidan. Om du vill vara säker på att komma ihåg alla steg och vara säker på att du inte missar något finns här en checklista för dig att ladda hem och skriva ut. 

Listan innehåller årets alla deadlines, viktiga händelser och event så som UF-mässan 2022, SM 2022 och Alumninästet. Du kan även läsa dig till när varje digital utbildning passar som bäst. Utöver detta nämns såklart alla dessa viktiga papper och när de ska börja skrivas, till exempel bankpapper, affärsplanen, tävlingsbidrag och så vidare. 

Vi förstår om det är mycket såhär i början och vi svarar mer än gärna på dina frågor kring UF-företagande. Kontakta Fia på Visbykontoret så hjälper hon dig.

Klicka HÄR för att komma till sidan där dokumentet finns att ladda ner.
Psst, glöm inte att scrolla längst ned på den nya sidan.

Till dokumentet

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.