Hem / Nyheter & Event / Gotland / EMAX 2021

EMAX 2021

Varje år arrangeras eventet Emax och i år har vi äran att skicka en av våra Gotländska, unga, entreprenörer. Vem det blir kommer ni få veta på måndag den 24 maj. Till dess, stay tuned.

Emax är evenemanget för Sveriges främsta unga entreprenörer, med syftet att ge kunskap, inspiration, nätverk och möjlighet att utvecklas i sitt entreprenörskap. 

För nittioförsta året i rad arrangeras Emax Sverige där årets upplaga kommer att ske digitalt. För de drygt 100 deltagarna väntar föreläsningar av inspirerande entreprenörer, fördjupande workshops, stora nätverksmöjligheter och coachning genom hela evenemanget av utbildade coacher. Dessutom tävlar deltagarna i Emax Challenge, som med målet att skapa nästa framgångsrika Impact Startup låter dig uppleva intensiv idégenerering, lagarbete och problemlösning kopplat till FN:s globala mål.

Under våren har Gotlands UF-lärare haft möjlighet att nominera en driven och framåtsträvande elev som de tycker förtjänar en plats under eventet. Personen som vinner ska ha arbetat målinriktat, haft en härlig inställning till entreprenörskap och har en god ledarskapsförmåga med potential inför framtiden.

UF Gotland är oerhört glada över att, i år, kunna skicka en Gotländsk ung entreprenör som får möjlighet att växa än mer och utveckla nya förmågor i samband med detta event. Tack vare Region Gotland är det möjligt och tillsammans med en jury har en driven UF-företagare utsetts. Vem denne blev släpper vi på måndag den 24 maj. Håll dig uppdaterad!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.