Hem / Nyheter & Event / Gotland / Lyckopodden & Jens Welin till UF Gotland

Lyckopodden & Jens Welin till UF Gotland

För tredje året i rad delas diplomet vid namn Årets Drivkraft ut i samband med avslutningen av UF-året. Grundaren, Jens Welin, besöker återigen ön för att belöna en av årets UF-företagare. I år får han även sällskap av innehavaren av Lyckopodden, Agnes Sjöström.

Den 4 maj bjuds Gotland Unga entreprenörer in till en kick-out för att fira UF-årets slut. Under två timmar kommer UF-företagarna få träffa entreprenörerna Agnes Sjöström, Lyckopodden, och Jens Welin, NORD DDB.

Jens kommer för att, för tredje året i rad, dela ut sitt diplom till en driven UF-företagare som reflekterat och lyft fram varför just denne är en drivkraft. Här har eleverna själva fått skicka in sin nominering och därefter har Jens sållat ut den som han anser bäst har klivit fram i sin roll som drivkraft. En lycklig vinnare utses i slutet av kick-outen i samband med en intervju av Jens där han, med egna ord, berättar om sitt liv som entreprenör. 

Agnes Sjöström är grundaren och innehavaren av den berömda podcasten Lyckopodden. Agnes har studerat lyckoforskning på masternivå, intervjuat över 200 experter och professorer om lycka och välmående och har erfarenhet av att driva framgångsrika bolag. Med den bakgrunden är det extra tydligt för henne att det saknas kunskap om hur du som ung entreprenör i Sverige idag, med små enkla medel, kan ta ditt företagande till en ny nivå, och dessutom bli lyckligare längs vägen!

I år träffar Agnes de gotländska UF-företagarna genom hennes föreläsning "Så blir du en lycklig entreprenör" som riktar sig till drivna ungdomar som vill lära sig mer om modernt och hållbart entreprenörskap. Syftet med föreläsningen är att inspirera och bidra med den senaste och mest aktuella kunskapen inom lycka och entreprenörskap. Agnes vill att ungdomar på ett enkelt, roligt och lustfyllt sätt ska kunna skapa rätt förutsättningar för sig själv att både driva företag och leva sitt lyckligaste liv samtidigt.

 

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.