Hem / Nyheter & Event / Gotland / Rema blir Årets Drivkraft 2022

Rema blir Årets Drivkraft 2022

Under måndagen hade vi celebert besök av reklamaren Jens Welin som en gång i tiden drev UF-företag på Gotland. Idag arbetar han på Nord DDB - en av Sveriges största reklambyråer - och nu delar han ut pris till Årets Drivkraft.

Förra året var första året som UF Alumni Gotland och Jens Welin delade ut pris till en drivkraft. Vinnaren av Årets Drivkraft är en UF-företagare som under UF-året visat på stort driv och engagemang. Det ska var någon som utvecklats under året och som vill utvecklas mer.

Jens Welin drev själv UF-företag på Gotland, då genom UF-företaget Speculo UF där han sålde T-shirts med tryck, en idé som florerar än idag, men på nya vis. Idag arbetar Jens som reklamman på en av Sveriges största reklambyråer, Nord DDB. Har man någon gång varit på Emax har man säkerligen skådat Jens då han varit talare vid eventets invigning. 

I år har Jens återigen besökt Gotland för att dela ut priset på 5 000 kronor till en drivkraft. Den här gången utsågs Gutegymnasiets Rema Al Mahamid till Årets Drivkraft och det tack vare hennes vilja att utvecklas, hennes förmåga att inspirera och hennes kämpaglöd.

På plats var både tidning och radio och HÄR kan du lyssna på intervjun direkt efter att hon mottagit priset som Årets Drivkraft.    

Lyssna på intervjun

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.