Hem / Nyheter & Event / Gotland / Säg hej till Fia på kontoret

Säg hej till Fia på kontoret

Om du någon gång kontaktar UF-kontoret på Gotland är det troligtvis Fia du får tag i. Har du tankar eller funderingar? Kontakta Fia.

Fia arbetar på kontoret sedan februari i år och har ansvar för öns UF-företagare. Hon arbetar som Skolinspiratör vilket betyder att hon är den du troligtvis kommer i kontakt med när du kontaktar kontoret på ön. Det är även Fia som åker runt på öns gymnasieskolor och föreläser om och stöttar i kursen Entreprenörskap.

Det är inte heller helt omöjligt att du stöter på Fia om du arbetar på någon av Gotlands grundskolor. Precis som landets övriga 23 UF-regioner arbetar UF Gotland även inom grundskolan där vi dels erbjuder läromedel, men framförallt klassbesök för att utbilda våra yngre förmågor inom entreprenörskap. Detta är ett ämne som passar alla åldrar och olika nivåer. 

Har du frågor som rör UF Gotland? Var då aldrig rädd för att höra av dig. På knappen nedan kommer du direkt till vår mejl där alla frågor och tankar är välkomna. 

Vi hörs!

Kontakta oss

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.