Hem / Nyheter & Event / Jämtland / Månadens UF-företag - WheelFoto UF

Månadens UF-företag - WheelFoto UF

Här har vi månadens UF-företag - WheelFoto UF!

WheelFoto UF består av Wilgot Tjärnås från Vemdalen.

Affärsidé - WheelFoto UF drivs av Wilgot Tjärnås från Vemdalen som säljer egendesignade stilrena tavlor med fjällmotiv samt fotar på uppdrag från företag och privatpersoner. Wilgot fotar även landskapsbilder och naturbilder.

Vi lägger stort fokus på kunderna. Kunderna ska alltid känna sig sedda och hörda och vi strävar efter att alla kunder ska vara nöjda och glada. Därför skräddarsyr vi vårt företag efter kundernas önskemål så gott vi kan. Vi använder oss också av lokala och klimatsmarta leverantörer. Det bästa med att handla lokalt är att vi bidrar till minskad klimatpåverkan och vi slipper brist på kvalité. Vi anlitar ett lokalt företag till att trycka upp våra posters samt köper in rör av återvunnen papp som är slitstarkt och går att återanvända flera gånger.

Vi fokuserar mycket på marknadsföring och använder oss av en stilren hemsida med mycket information som är lätt att hitta på.

Vi använder också Instagram som är en stor plattform där man når ut med bra information på ett snabbt och smidigt sätt för att informera våra kunder.

Till UF Gallerian
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.