Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / UF-Mässan & UF-Mästerskapen

UF-Mässan & UF-Mästerskapen

Årets största event - UF-Mässan 2024 går av stapeln! 

För andra året i rad arrangerar vi Kronobergs största UF-event för årets UF-företagare i Ljungby Arena den 12 mars 2024!

Mellan klockan 11-16 finns det möjlighet för besökare att möta unga entreprenörer ifrån hela länet, från grundskoleelever som har fått förverkliga sina idéer, till UF-företagare med deras företagsamhet. Innovation, kreativitet, entreprenörskap och mycket mer väntar…

Klockan 11.00 öppnar portarna i Ljungby Arena för en storslagen invigning på isen och därefter är det fritt att besöka den fantastiska mässan. På grundskolegolvet i ateljén ställer Åbyskolan och Hamnedaskolan ut och visar upp hur de har arbetat med entreprenörskap med hjälp av Ung Företagsamhets läromedel. På isen ställer 165 UF-företag ut med innovativa affärsidéer och nätverket UF alumni finns på plats på Alumnigolvet för att främja den fortsatta entreprenöriella resan. Dessutom finns några av våra partners på plats på Partnertorget för att inspirera framtiden och visa upp deras verksamheter.

Möt vår framtid på UF-mässan 2024. Fri entré

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.