Mia Brunell Livfors, styrelseproffs & vd på Axel Johnson AB

Jag tror på Ung Företagsamhet!

Fakta
Namn:
Mia Brunell Livfors
Kommer från:
Stockholm
Aktuell:
VD för Axel Johnson AB och styrelseproffs. Hon utsågs till Årets Ruter Dam 2006. Åren 2007 och 2016 listade Veckans Affärer henne som Sveriges mäktigaste kvinna inom näringslivet.

Det är väldigt spännande att arbeta på Axel Johnson för det är en grupp med bolag i ständig utveckling. Det är ett familjeföretag som har en långsiktig syn på sitt ägande och en entreprenöriell syn på företagande. Det gör att man vågar fatta viktiga och ibland svåra beslut när det krävs.

Entreprenörskap för mig är en vilja att bygga någonting, att lösa problem och göra saker bättre och smartare, annars står utvecklingen stilla i världen. Entreprenörer är modiga och vågar testa nya lösningar för att utveckla sin verksamhet.

Jag är övertygad om att det är viktigt att lära sig entreprenörskap i skolan. Det handlar både om kreativt tänkande och ansvarstagande, och att träna sig i att man kan och får påverka saker.

Därför tror jag på Ung Företagsamhet.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.