Hem / Nyheter & Event / Örebro / Ännu en ny stjärna på kontoret!

Ännu en ny stjärna på kontoret!

Äntligen kan vi presentera ännu en ny kollega!

Nu kan vi presentera Alfie Göransson som det nya tillskottet i UF-kontoret Örebro! Vi tog oss några minuter för att intervjua Alfie kring tjänsten som han nu ska tillträda och såhär lät det.

• Vad har du gjort innan?

Tog studenten för snart ett år sedan. Under det sista halvåret 2022 valde jag att satsa hårt på min idrott men förstod efter en stund att det inte riktigt skulle fungera. Sedan början av november jobbade jag som elevresurs på Almby skola 4–6. Det var en jätterolig tid med massor av lärdomar.

• Vad gjorde du i ditt UF-företag?

Under mitt sista år på gymnasiet drev jag tillsammans med två polare Its Poppin UF, där vi tog fram egna kreativa motiv och tryckte upp på t-shirts o hoodies. Det var ett väldigt lärorikt och spännande UF år med många utmaningar. Vi lyckades komma in på Kennedies och sälja våra t-shirts, vilket är en bedrift så vitt vad jag vet att inget annat UF-företag har lyckats med 😉.

• Vad ser du mest fram emot med att jobba på UF?

 Det som ska bli mest kul med det nya jobbet är först och främst att lära känna mina nya kollegor men sen även att få se andra unga och kreativa elever få utveckla förmågor och egenskaper som de kommer bära med sig resten av livet.

 • Vad är entreprenörskap för dig?

Entreprenörskap för mig att kunna hitta ett eget driv och ett eget sätt uppfylla sina mål. Det handlar även om att hitta lösningar på problem i samhället.

Under snar framtid kommer ni få se mer från Alfie på skolbesök och även sociala medier! 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.