Vi är som glassbilen. Fast för vuxna!
Runt jul och nyår går Kungskrabban bäst. Annars är torskryggen alltid populär. Vi är länken från havet till dörren, kan man säga. Jag driver idag företaget Fisk- och skaldjursbilen och har 12 anställda. Vi kör i Stockholmsområdet med Nyköping i söder och Gävle i norr. Jag gick på Hotell- och restaurangprogrammet på gymnasiet i Jakobsberg. Där startade jag ett UF-företag där jag hyrde ut mig själv som kock, ”Hyr Simon för en dag”. Det gick bra och jag tjänade bra med pengar.
Om du är elev på gymnasiet så hoppas jag att du får driva UF-företag. Ge det en chans. Jag lärde mig att aldrig ge upp och fortsätta kämpa när jag stötte på motgångar. Jag fick en helt annan inblick i arbetslivet. Jag blev mer driven och började se saker på ett nytt sätt och började tänka annorlunda.
Mitt mål är att bli störst i Sverige på fisk och skaldjur. Vi är på tredje plats nu.