Hem / Nyheter & Event / Skåne / Gratis webbutik till alla Skånes UF-företagare

Gratis webbutik till alla Skånes UF-företagare

Samtliga av Skånes, nästan 4000, UF-företagare kommer erbjudas att öppna webbutik - helt gratis. Detta genom ett spännande partnerskap mellan Ung Företagsamhet Skåne och Helsingborgsföretaget Quickbutik. 

Azddin Benberkan, grundare av Quickbutik berättade på eventet StartUp 2023, inför 2500 blivande UF-företagare, om sin företagsresa och sina lärdomar. Evenemanget blev också startskottet för samarbetet mellan Quickbutik och Ung Företagsamhet Skåne. "Samarbetet går helt i linje med vår mission att alla unga i Skåne ska ha de bästa förutsättningarna för att utveckla sina entreprenöriella förmågor." säger Johan Ceimertz, regionchef på Ung Företagsamhet Skåne.  

Som partner till Ung Företagsamhet Skåne, kommer Quickbutik att erbjuda länets alla UF-företagare en kostnadsfri e-handelslösning under hela deras UF-period. "Vi är stolta över att vara en del av detta partnerskap med Ung Företagsamhet och är särskilt glada över att kunna erbjuda UF-företagare en kostnadsfri e-handelslösning. Detta kommer att underlätta för dem att förverkliga sina affärsidéer och bygga framgångsrika webbutiker." berättar Simon Wikstrand, CMO på Quickbutik.

Är du UF-företagare och vill ta del av erbjudandet? Klicka på knappen nedan!

Till erbjudandet!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.