Hem / Nyheter & Event / Skaraborg / Kick-startat UF-året 2023/2024!

Kick-startat UF-året 2023/2024!

Nu har vi officiellt startat UF-året 23/24 tillsammans med entusiastiska och engagerade UF-företagare på AMB gymnasiet i Vara tillsammans med Andreas Carlsson som delade med sig av sin egen imponerande entreprenörsresa! Kick-offen inkluderade inspirerande föreläsningar, förmånliga erbjudanden för UF-företagen och spännande tävlingar. Förväntningarna på ett fantastiskt UF-år är högt satta och energin är på topp.

Vi nyligen hållit vår årliga Elev-kickoff, där vi gav en stark start på UF-året för alla entusiastiska UF-företagare! Eventet ägde rum den 19 september på AMB gymnasiet i Vara och bjöd på en spännande dag full av fantastiska aktiviteter. En av höjdpunkterna var Betty, en företagare från Göteborg, som tidigare var en del av UF-världen och nu driver sitt egna företag som AB. Hon delade generöst med sig av sin framgångshistoria. Nordea var också på plats för att presentera sitt kommande evenemang, "BANG," som äger rum den 19 oktober.

Under Kick-offen delade flera tidigare UF-företagare (UF-alumner) med sig av sina erfarenheter och hur UF-året har öppnat dörrar för dem. Evenemanget lockade deltagare från hela Skaraborg och över 500 glada UF-företagare. Aspia hade även äran att avslöja vinnarna av årets årsredovisning 2023, där Nipper UF från Ållebergs gymnasium i Skaraborg var de stolta segrarna. De berättade om sin resa och framgång i tävlingen.

Kick-offen inkluderade också flera tävlingar där eleverna hade chansen att vinna attraktiva priser, som en värdefull Power Hour om marknadsföring med Richard Johansson från Bonnier News och utsökta handgjorda praliner från Betty Holmlund, som kunde erhållas genom att ladda ned vår nylanserade APP, "Mitt UF-företag."

Hela evenemanget var fyllt av inspiration från tidigare mässor, underhållning av AMB-elever, hälsningar från Hampus Hedström och intressanta erbjudanden från företag som Fortnox och Visma Spcs.


Det som verkligen förvånade eleverna mest och fyllde dem med inspiration inför deras UF-år var när Andreas Carlsson besökte oss. Han är inte bara en framstående artist och producent, utan han är också grundaren av hela AMB gymnasiet där vi befann oss. Han delade med sig av sin egen imponerande entreprenörsresa, vilket verkligen berikade eleverna.

Nu är eleverna mer än redo att starta sina UF-företag men också såklart ställa ut och delta i tävlingar vid UF-mässan 2024, som kommer att äga rum den 22 mars i Lidköpings Arena. Håll utkik efter spännande affärsidéer och framgångsrika elever, och vi ser fram emot att träffas på UF-mässan 2024!

NU KÖR VI UF-ÅRET 2023/2024!

Andreas Carlsson delade med sig av sin imponerande entreprenörsresa

Aspia delade ut priset Årets årsredovisning 2023 till Nipper UFBetty Holmlund pratade om hennes resa från UF-företag till ABNordea pratade om eventet B.A.N.G

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.