Hem / Nyheter & Event / Södermanland / Möt UF alumnen Albin Ottosson!

Möt UF alumnen Albin Ottosson!

Vilka är egentligen UF alumner? Jo men alla som någon gång har drivit UF-företag! 

Detta är en av de bästa sakerna med UF alumni - nätverket och möjligheten att möta människor med olika erfarenheter. Oavsett vad du ska göra framöver så är ett nätverk alltid av värde 🚀

Säg hej till UF alumnen Albin Ottosson! 👋

💙Hej, när drev du UF-företag och vad gjorde du?

Jag drev UF-företag i Flen under våren 2007 tillsammans med fyra andra. Vårt företag Party Bridge hade som ambition att ena studentfirandet mellan städerna i Sörmland. Vi hade avundsjukt spanat på gymnasieskolorna i Stockholm, där elever från olika klasser och skolor gick på varandras studentskivor, och ville skapa en liknande atmosfär för oss i mindre städer. Jag drev UF-företag i Flen under våren 2007 tillsammans med fyra andra. Vårt företag Party Bridge hade som ambition att ena studentfirandet mellan städerna i Sörmland. Vi hade avundsjukt spanat på gymnasieskolorna i Stockholm, där elever från olika klasser och skolor gick på varandras studentskivor, och ville skapa en liknande atmosfär för oss i mindre städer.

💙 Vad sysselsätter du dig med idag?

Idag är jag utbildad civilingenjör och jobbar som managementkonsult på ett bolag i Stockholm.


💙 Vad tar du med dig från ditt UF-år?

Min största lärdom, som jag fortfarande har nytta av idag, är att våga prata med alla möjliga typer av människor om din idé. Snickra ihop en slagkraftig pitch för det du vill åstadkomma och ge dig ut och prata med folk. Kan du tydligt paketera din idé och leverera det med mycket energi är det överraskande lätt att få med folk på tåget.

Vill du också bli del av UF alumni? Det gör du enklast i inloggat läge och klickar ”Bli UF alumn” om du driver UF-företag just nu. Annars kan du enkelt registrera dig via hemsidan ungforetagsamhet.se 💥

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.