Hem / Nyheter & Event / Södermanland / Möt UF alumnen Savannah Ejdenwik!

Möt UF alumnen Savannah Ejdenwik!

Vilka är egentligen UF alumner? Jo men alla som någon gång har drivit UF-företag! Under de kommande veckorna ska ni få träffa några äldre UF alumner som kommer berätta vad dem gör idag!

Detta är en av de bästa sakerna med UF alumni - nätverket och möjligheten att möta människor med olika erfarenheter. Oavsett vad du ska göra framöver så är ett nätverk alltid av värde 🚀

Säg hej till UF alumnen Savannah Ejdenwik! 👋

💙Hej, när drev du UF-företag och vad gjorde du?

Jag drev UF-företaget Power of Shower UF mellan 2012-2013 tillsammans med två kompisar. Vår affärsidé var att sälja timglas att fästa i duschen för att hålla koll på sin duschtid. Syftet var framförallt att spara vatten och öka medvetenheten kring vattenförbrukningen.

💙 Vad sysselsätter du dig med idag?

Idag jobbar jag med revision på Deloitte efter 4 års studier i Linköping!

💙 Vad tar du med dig från ditt UF-år?

UF är verkligen ett så roligt minne, vi hade otroligt kul och det var en häftig känsla att brinna för sitt bolag! Så jag skulle nog säga att UF gett mig ett driv, erfarenheter och förstås även en bra förståelse kring att driva ett bolag. 

Vill du också bli del av UF alumni? Det gör du enklast i inloggat läge och klickar ”Bli UF alumn” om du driver UF-företag just nu. Annars kan du enkelt registrera dig via hemsidan ungforetagsamhet.se 💥

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.