Hem / Nyheter & Event / Stockholm / Inställd mässa våren 2022

Inställd mässa våren 2022

Inför den nya terminen var vi hoppfulla om att kunna genomföra vår fysiska mässa i Westfield Mall of Scandinavia. Ett nytt koncept i en kommersiell miljö som vi såg fram emot och var nyfikna på att testa. Situationen i samhället har tyvärr förändrats och på grund av den rådande pandemin och ökad smittspridning är det inte längre möjligt för oss att genomföra fysiska mässor. Med detta som bakgrund ställer vi in mässan våren 2022. Detta beslut består oavsett hur situationen utvecklar sig och vi håller tummarna för SM i Ung Företagsamhet 23 - 24 maj istället!

Det är jättetråkigt att behöva ställa in mässan, ett moment som vi vet att många av er UF-företagare, UF-lärare, coacher, jurymedlemmar och parters hade sett fram emot och som är en av höjdpunkterna under UF-året. Därför gör vi vårt bästa för att ställa om och göra den sista tiden på UF-året till en spännande och rolig tid, trots situationen. Mässan flyttas till 2023 med samma spännande koncept.  

Tack vare digitala lösningar har vi möjligheten att genomföra tävlingsmomenten under samma datum som tidigare. Detta ger UF-företagare som skickar in tävlingsbidrag möjligheten att kvala vidare till SM i Ung Företagsamhet som vi är hoppfulla inför. 

Kan UF-företagare tävla för att kvala vidare till SM i Ung företagsamhet? 
Ja, alla företag som skickar in tävlingsbidrag innan deadline den 8 februari kommer att ha möjligheten att kvala vidare till SM i Ung Företagsamhet.  

Vilka tävlingar går det att tävla i? 
Alla tävlingar förutom “Årets monter” går fortfarande att tävla i. “Årets monter” kräver fysiska säljtillfällen vilket nu utgår i och med den inställda mässan.  

Blir alla tävlingar digitala? 
Ja, alla tävlingar kommer att ske digitalt. Även pitchdagen för “Årets UF-företag” hos SEB sker digitalt.  

Mer information om det digitala tävlingskonceptet kommer inom kort.  

Får UF-företagen tillbaka mässavgiften? 
Ja, alla företag som är anmälda till mässan ska få tillbaka den inbetalda mässavgiften. Detta kan ta tid då det är många företag i Stockholmsregionen, men vi gör vårt bästa för att alla ska återbetalas så snart som möjligt. 

Vid frågor, kontakta:
stockholm@ungforetagsamhet.se

OBS! Mässan är fortsatt inställd och alla tävlingsmoment sker digitalt. Med hävda restriktioner kan vi istället se ljust på SM i Göteborg 23-24 maj!

Uppdaterad 2022-02-09

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.