Hem / Nyheter & Event / Stockholms län / SM i Ung Företagsamhet

SM i Ung Företagsamhet

SM i Ung Företagsamhet, vilken show!

Under två dagar samlades över 800 UF-företagare från hela landet under SM i Ung Företagsamhet. En arena där 230 UF-företag får möjligheten att ställa ut, tävla och inspireras. Under en dag ställer även grundskolan ut och finalen i Skolhackathon hålls under mässan. Dagarna är fullspäckade med aktivitet där både den nationella lärarkonferensen och inspirationsföreläsningar pågår. 

Inspirationsföreläsningarna leddes av våra fantastiska skolinspiratörer Bianca Rencoret Guerrero & Ida Eriksson. Fokus under föreläsningarna låg på att inspirera kommande UF-företagare. Tack till Stefano, Zamira, Markus, Naomi och Osman för att ni deltog under panelsamtalet. 

Dagarna avslutades med en prakande galamiddag där UF-företagen prisades, firades och hyllades. Producent för invigning och galamiddag var vår egna Wilma Jönsson. Vill du se invigningen och galamiddagen i efterhand? Kolla här!

 

Självklart låg fokus till stor del på tävlingarna under SM men vi på Ung Företagsamhet Stockholmsregionen vill lyfta alla våra kreativa, företagsamma, lösningsorienterade och fantastiska elever. Lärdomarna från SM är många, och kan vara svåra att förstå idag, men när eleverna kollar tillbaka på sin resa så är vi säkra på att de känner sig stolta oavsett resultat i tävlingarna. 

Tävlingsresultat Stockholmsregionen
Vinnare Årets Vara - Nomi UF
Topp 10 Årets UF-företag - Conform UF
Topp 4 Årets Tjänst - Aktiva Seniorer UF
Topp 4 Årets Hantverkare - Lysande UF
Topp 4 Årets Monter - Lysande UF
Årets Unga Ledare Stockholm - Atilla Uygur & Teodora Vladusic

Vi vill också gratta Gralg UF från Göteborg som vann Årets UF-företag och ska representera Sverige i EM på Sicilien. 

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.