Hem / Nyheter & Event / Stockholms län / UFSTHLM Prisutdelning 2024

UFSTHLM Prisutdelning 2024

Igår gick ett av UF-årets mest efterlängtade event av stapeln: prisutdelningen på Brygghuset. Fyllda av förväntan och spänning samlades UF-företagare, lärare, partners och personal för att kora årets vinnare. Under UF-året har UF-företagen haft möjlighet att tävla i 14 olika kategorier. Nytt för i år är tre regionala tävlingar, Årets samhällsnytta, Årets varumärke och Årets kvinnliga ledare, som varit väldigt populära!

Vinnarna i de nationella tävlingarna går vidare till SM och får tävla mot UF-företag från hela Sverige på Stockholmsmässan i Älvsjö den 28-29 maj. Allmänheten är välkomna att besöka mässan under dagarna! 

Men prisutdelningen handlade inte bara om att kora vinnarna, utan även att uppmärksamma alla fantastiska UF-företagare som tävlat och deltagit under UF-året. Att driva ett UF-företag kräver bland annat mod, samarbete, kreativitet och drivkraft. Vi på Ung Företagsamhet Stockholms län är otroligt stolta över alla 8055 elever. 

Vinnare 2024:
Årets affärsplan LuckyCharm UF
Årets varumärke Get Funky UF
Årets samhällsnytta SportAll UF
Årets kvinnliga ledare Märta Dalborg, LuckyCharm UF
Årets innovation SolidOil UF
Årets vara SolidOil UF
Årets tjänst Corporate Cup UF
Årets hantverkare Lysande UF
Årets ekologiskt hållbara Argenti UF
Årets socialt hållbara SportAll UF
Årets säljare Liam Palm, WipeOff UF
Årets UF-skola JENSEN Gymnasium Gamla Stan
Årets UF-lärare Sandra Helin & Anneli Wohlin
Årets UF-företag Nomi UF

Tack till våra partners och tävlingsvärdar!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.