Vi bjuder in alla till

UF-MÄSSAN 2025!

Äntligen! 

Södermanlands största mässa för unga företagare arrangeras i Volvo CE Arena.

Välkommen på årets roligaste mässa när xx UF-företag ställer ut och visar upp vad de åstadkommit under året! 

Under UF-mässan avgörs också UF-mästerskapen, där UF-företagen gör upp om priserna i sexton kategorier av entreprenörskap. Mässan avslutas med en hejdundrande prisceremoni som är öppen för allmänheten där Söder­manlands vassaste unga entreprenörer koras. Missa inte det!

Varmt välkomna att delta och vara en del av detta inspirerande evenemang.

jag Njuter av att möta unga och ta del av deras idéer och arbetsmetoder. För mig är UF ett viktigt forum för att ha kontakt med och fånga upp unga entreprenörer!

                                                                                                  - Jurydeltagare från 2023

 

Information för besökare

Platsen du skall till den 13 mars är Volvo CE Arena i Eskilstuna där mässan är öppen för allmänheten klockan xx-xx. Det är gratis inträde och en massa roligheter utlovas! Kom och handla smarta, innovativa produkter och imponeras av länets unga entreprenörer. Vi ses!

 Årets Samhällsaktör 2023

Vi tilldelades priset som Årets Samhällsaktör 2023 för det arbete vi gör över hela Sverige. Vi vet att ju tidigare barn och unga får träna på sitt entreprenörskap, sitt självledarskap och att hitta sina inre drivkrafter, desto bättre!

Visste ni att forskning visar att personer som drivit UF-företag oftare blir företagare och driver mer framgångsrika företag än andra. Dessutom har de en högre etablering på arbetsmarknaden generellt, de blir oftare chefer och har i snitt 12% mer i årslön än andra. Låter det för bra för att vara sant? Kom och upplev mässan så kommer ni garanterat bli övertygade om att framtiden för våra unga företagare och arbetstagare är ljus.

Årets Samhällsaktör

 

Arbetar du på grundskolan

Ta med dina elever och besök mässan!

PRESS

Är du press? Här har vi samlat all information kopplat till UF-mässan och UF-mästerskapen 2025. Kontakta oss gärna innan och berätta att du kommer.
Josefin Holmgren
Regionchef, Södermanland
Kontakta mig om:
Generella verksamhetsfrågor, personal, ekonomi och kommunsamarbeten samt press.