Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Inspireras av Ung Företagsamhets nya grundskolematerial Globala utmaningar
ung företagsamhet

Inspireras av Ung Företagsamhets nya grundskolematerial Globala utmaningar

Låt dina elever hjälpa företag att lösa riktiga problem kopplat till de globala målen. Ung Företagsamhet bjuder in till ett kostnadsfritt Teacher Talk kring det nya grundskolematerialet "Globala utmaningar".

Välkommen på ett inspirerande Teacher Talk - om hur du som grundskolelärare kan arbeta med Ung Företagsamhets nya material Globala utmaningar, torsdagen den 24 november klockan 15.00.

Medverkar gör Cristin Ribbe Anvreten som arbetar som grundskollärare (förstelärare och NT-utvecklare) i Sunne kommun.

Under flera år har Cristin medverkat i ett projekt tillsammans med UF Värmland där grundskoleelever får hjälpa Värmländska företag med uppdrag och riktiga utmaningar kopplade till de globala målen... Materialet vänder sig till elever i årskurs 4-6 och kommer att lanseras nationellt i januari 2023 och här kommer Cristin dela med sig av hur hon har arbetat med det.

Här anmäler du dig. Deadline för anmälan är 21 novemberMöteslänk skickas sedan ut 22 november.

 

 

 

Anmäl dig här!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.