Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Jönköping laddar för fullspäckat UF alumni winter weekend – nu släpps biljetterna
ung företagsamhet uf alumni

Jönköping laddar för fullspäckat UF alumni winter weekend – nu släpps biljetterna

Skidåkning, casetävlingar, Grand finale av Alumninästet – och framför allt mycket häng och nätverkande med UF-alumner och partners till Ung Företagsamhet. Nu släpps biljetterna till UF alumni winter weekend i Jönköping som arrangeras i mars.

Efter comebacksuccén med UF alumni weekend i Västerås i somras är det snart dags för en ny härlig helg för alla UF-alumner. Denna gång vintertid. För den 10-12 mars 2023 hålls UF alumni winter weekend i Jönköping och redan nu har biljettförsäljningen öppnat – klicka här. (Du måste vara registrerad UF-alumn för att boka. Är du inte UF-alumn, bli det kostnadsfritt här.)

Martin Skötte på Ung Företagsamhet Jönköping kommer med lugnande besked direkt till de som hajar till av orden skidåkning och Jönköping tillsammans.
– Isaberg, där vi ska vara, är södra Sveriges största skidanläggning med elva nedfarter så det går verkligen att åka skidor här. Det finns snökanoner och vid minus tre grader så producerar de snö. Så vi hoppas på en kall, härlig vinter och underbar skidåkning i mars. För de som inte vill åka skidor kommer det finnas en annan aktivitet, säger han.
– Skulle det bli för varmt så kommer vi ordna någon annan aktivitet för alla. Isaberg är en väldigt trevlig och modern anläggning. 
Martin själv, som är före detta mångårig skidlärare på just Isaberg, kommer även hålla i en gratis skidskola.

Fullspäckat schema

Schema för helgen håller på att spikas för fullt men vissa saker är klara. Det planeras bland annat för en casetävling med partners och en galamiddag. Under galakvällen kommer även Alumninästet grand finale att avgöras där finalisterna pitchar digitalt följt av omröstning med prisutdelning. Mer lär tillkomma till agendan dessutom. Men självklart handlar helgen mycket om att få till ett härligt häng, erfarenhetsutbyte och nätverkande mellan alla UF-alumner. Priset per person är 790 kronor, då ingår boende, mat, liftkort för fyra timmar och skidskola.

Enligt Martin Skötte jobbar de även på en rabatterad hyrkostnad för skidorna. Han har målet klart för sig och hoppas många UF-alumner ta chansen att hänga på.
– Målbilden är att vi öppnar upp winter weekend och får jobba med ett härligt case, härlig skidåkning och gemenskapen. Jag står där i backen på lördagen som skidlärare och alla känner att det är ett skoj tillfälle.

Här bokar du biljetterna

Vad: UF alumni winter weekend
Var: Jönköping, Isaberg Mountain resort
När: 10-12 mars
Hur: Biljetterna kostar 790 kronor, då ingår boende, mat, liftkort för fyra timmar, skidskola. Anmälan är bindande. Här bokar ni biljetterna. (Du måste vara registrerad UF-alumn för att boka. Är du inte UF-alumn, bli det kostnadsfritt här.
 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.