Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Nu startar EM i Ung Företagsamhet 2020

Nu startar EM i Ung Företagsamhet 2020

I år sker EM, eller JA Europe Company of the Year, helt digitalt. Sveriges SM-vinnare och representanter CAN Marketing har förberett sig till hundra procent inför tävlingsdagarna som börjar imorgon.

Från 39 länder kommer 40 UF-företag och 200 ungdomar att tävla i årets upplaga av EM. Samtliga företag tävlar i kategorin Årets UF-företag och en person per företag tävlar i JA Alumni Leadership Award. Utöver de digitala intervjuerna och inskickade pitch-filmerna kommer även en digital utställning i 3D finnas mellan 16 och 18 på onsdagen, där man kan besöka varje UF-företag i en virtuell monter och även chatta med företagarna. Nytt för i år är kategorin Public Choice Award, där alla företag deltar i en öppen online-omröstning. Glöm inte att rösta på Sverige!

CAN Marketing, bestående av Oscar Nyman, Emelie Andersson och Eric Carlqvist från Katedralskolan i Linköping, kommer att bli intervjuade under onsdagen och torsdagen av digitala jurygrupper. Utöver de tre ovannämnda kategorierna har CAN som ett av fem företag kvalificerat sig för EDP Green Entrepreneurship Award, en tävling för de med en särskilt grön profil. På fredag presenteras vinnarna i respektive kategori i en ceremoni via länk – heja Sverige!

Public Choice Awards

https://www.jacompanyoftheyear.org/teams/

Livesändning invigning onsdag 10:00 – 10:30

http://www.jacompanyoftheyear.org/livestream/

Livesändning prisutdelning fredag 15 – 17:00

http://www.jacompanyoftheyear.org/livestream/

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.