Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Vi söker webbansvarig, grundskoleansvarig samt ansvarig för PR och sociala medier

Vi söker webbansvarig, grundskoleansvarig samt ansvarig för PR och sociala medier

Ung Företagsamhet i Sverige satsar på ett antal områden och tillsätter därför nu flera tjänster på det nationella kansliet. Webbansvarig, målinriktad grundskoleansvarig samt ansvarig för PR och sociala medier.

Som webbansvarig ansvarar du för att ungforetagsamhet.se, och arbeta både strategiskt och operativt. Webben ser du som navet för Ung Företagsamhet och entreprenörskap i skolan. Du kommer också att ha ansvar för viss grafisk produktion och övergripande ansvar för intranätet. Läs mer om tjänsten och ansök här.

I rollen som ansvarig för PR och sociala medier vill du att fler unga ska upptäcka sin företagsamhet. Det gör du genom att ansvara för Ung Företagsamhets löpande PR-arbete och sociala medier-kanaler. Tillsammans med kommunikationsansvariga skapar du en strategi för PR-arbetet och arbetar operativt med att skapa innehåll för sociala medier. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Som målinriktad grundskoleansvarig leder du organisationens grundskoleverksamhet mot vår gemensamma målbild genom att samordna och stödja de 24 regionala kontoret. Du projektleder utvecklingen och ansvara för underhåll av vårt befintliga erbjudande för grundskolan, såväl fysiska som digitala läromedel, utbildningar och material, i samarbete med Utbildningsansvarig. Läs mer om tjänsten och ansök här.

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.