Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Webbtävlingar med Visma

Webbtävlingar med Visma

Nu lanserar vi tillsammans med Visma två webb-tävlingar för alla UF-företagare! För alla som säljer tjänster, årets webbsajt och för de med produkter, årets webbshop.

För att tävla ska man som UF-företagare bygga en sajt med Vismas kostnadsfria verktyg, som finns under erbjudanden för inloggade UF-elever. Några av kriterierna är tydlighet, design och försäljning – viktiga komponenter för varje e-handel och något som kan ge en skjuts i en mer digitaliserad omgivning. 

Tävlingen öppnar idag den 1 oktober och pågår till och med den 18 december. I vardera kategori kommer en etta, två och trea tas fram med priserna 3000 kronor plus en timme med en SEO-expert från Visma för förstaplatsen, 2000 kronor för tvåan respektive 1000 kronor för brons. Vinnarna koras den 29 januari. Kriterier för tävlingarna finns när du loggar in som UF-elev under Evenemang och tävlingar, här och här.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.