Hem / Nyheter & Event / Västernorrland / Få din livs upplevelse på EMAX 2024!

Få din livs upplevelse på EMAX 2024!

Ser du dig själv som en entreprenör? Ser du möjligheter och tar dem? Vill du utvecklas och möta andra personer med samma drivkraft och ambition som du har? Få då din livs upplevelse på Emax!

Du kan bli en av fyra utvalda UF-alumner/Sommarlovsentreprenörer från Västernorrland som får ett stipendium värt ca 15.000kr i form av en plats på Emax Sverige 2024 den 16-20 juni.

Emax Sverige är ett entreprenörskapsevenemang som varje år samlar Sveriges främsta unga entreprenörer mellan 18-20 år. Syftet är att skapa ett forum för dessa unga människor, ge dem ett försprång och mod att gå ut i näringslivet, ett brett kontaktnät och en insikt i företagandets villkor och möjligheter.

Ledorden för samtliga aktiviteter är inspiration, kunskap och nätverk. Under ett fyra dagar långt evenemang blandas föreläsningar, nätverksövningar, teambuilding, workshops, fritidsaktiviteter och avslutas med en galamiddag. Evenemanget bjuder även på ett tävlingsmoment, Emax Challenge, där deltagarna arbetar för att utveckla ImpactStartups som har koppling till FN:s Globala Mål.

För att få detta stipendium och chansen att delta måste du:

  1. Vara mellan 18 och 20 år och registrerad UF-alumn eller har genomfört Sommarlovsentreprenörer.
  2. Se dig som en driven entreprenör som både vill och vågar satsa på det du brinner för.
  3. Vill utvecklas och möta andra personer med samma drivkraft och ambition som du har

Endast fyra stipendium erbjuds så se till att ta chansen nu och ansök här senast 26/4!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.