Hem / Nyheter & Event / Västernorrland / The Human Element

The Human Element

Tidigare under hösten fick Maja Westlin och Emil Frölander, två av våra alumner, chans att delta på Masarin Consulting Groups THE utbildning.

Vad är The Human Element?
- I dagens företag och organisationer krävs färdigheter och kompetens bortom ren kunskap. Det krävs sociala förmågor såsom kommunikation, ledarskap och förmåga till samarbete. The Human Element passar dig som vill få ut mer av dig själv, dina relationer och ditt arbete. En ledarskapsutbildning som går på djupet, säger Masarin Consulting Group.

Hur sammanfattar du utbildningen?
- Lärorik, intressant och utvecklande. Jag tycker att utbildningsveckan var väldigt givande och den gav mig många insiktsfulla tankar om en själv och andra. Diskussionerna som uppstod efter övningarna vi gjorde kring varför vi tänker och beter oss på ett visst sätt, säger Maja Westlin.

Vad tar du med dig från dina dagar med Masarin Consulting Group?
- Först och främst tar jag med mig nya vänner och bekantskaper. Dessutom tar jag med mig en bättre självkännedom och nya perspektiv, säger Emil Frölander.

Maja Westlin och Emil Frölander som deltog under THE-utbildningen tidigare i höstas.
Våra alumner Emil Frölander och Maja Westlin som deltog under THE-utbildningen tidigare i höstas.

Vad var det bästa med utbildningen?
- Det bästa med utbildningen var att vi genom många olika moment fick utveckla vår egen självinsikt och lyssna på teorier som också prövades i övningar som bidrog till diskussion. Utbildningen gjorde mig starkare och jag gick ur veckan med en varm känsla i kroppen och ny energi, säger Maja Westlin.

Skulle du rekommendera utbildningen till andra och i så fall, varför?
- Jag skulle absolut rekommendera utbildningen till andra. Som sagt anser jag att det är en utbildning som alla borde gå och det är därför att en ökad förståelse för hur man själv är som person kan ge en ökande förståelse för att andra i ens omgivning reagerar annorlunda än en själv. Det kan göra att man undviker onödiga konflikter på arbetsplatsen men även i privatlivet och istället arbetar man för ett mer öppet och mindre kritiskt klimat, säger Emil Frölander.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.