Hem / Nyheter & Event / Västernorrland / The Human Element har gjort succé i år igen

The Human Element har gjort succé i år igen

Under oktober fick två av våra alumner delta på utbildningen The Human Element tillsammans med Masarin Consulting Group. Där fick alumnerna möjligheten att utveckla sina kunskaper inom ledarskap.

Under ett par år nu har vi på Ung Företagsamhet Västernorrland haft möjligheten att erbjuda våra tidigare UF-företagare en plats på The Human Element. Det är Masarin Consulting Group som håller i utbildningen där deltagarna får utmana sina invanda beteenden och synsätt. Man jobbar mycket med upplevelsebaserad inlärning och innehållet och tempot är anpassat efter deltagarnas behov. Ökad självmedvetenhet och förståelse för hur människor fungerar ligger i fokus men deltagarna får också med sig begrepp för att lättare prata om relationer och konflikter.

Peter & Cecilia

- Vårt samarbete med Ung Företagsamhet har flera rötter i vår vision och vår värdegrund. Vår vision och vårt förhållningssätt till företagande är att göra positiva avtryck, och det är en integrerad del i alla våra tjänster. Det är också något som vi vill arbeta aktivt med ute i samhället och regionen genom mentorskap, samarbete med socialt drivna organisationer eller ideella insatser i organisationer där vi tror att vår kompetens kan göra nytta, som till exempel stöd till Ung Företagsamhet. säger Peter Axelsson på Masarin Consulting Group.

 

Utbildningen har varit väldigt uppskattad genom åren och vi på Ung Företagsamhet ser mycket positivt på samarbetet tillsammans med Masarin Consulting Group.

wilma

Elin Nilsson var en av Alumnerna som i år fick möjligheten att delta på utbildningen:

Vad var din upplevelse av utbildningen THE ?

THE var för mig ett nytt sätt att jobba på mig själv och ett bra upplägg för att få ökad förståelse hur och varför personer agerar som dom gör. Masarin Consulting var fantastiska handledare för THE och de var ett otroligt stöd, och bidrog till den otroliga gruppdynamik som skapades. Jag gick därifrån med massa insikter och förståelse och med 10 nya fantastiska vänner!

Vad tar du med dig från Ung Företagsamhet?

För mig så var och är Ung Företagsamhet en stor del i mitt liv! Det var väldigt givande när jag gick på gymnasiet och UF är fortfarande en del av mitt liv, eftersom att jag är rådgivare till fantastiska elever med ett idéflyllt UF-företag.

Varför har du valt att bli UF-alumn?

Jag är med i UF-Alumni för att kunna vara en del av något större, finnas i ett nätverk där andra unga drivande före detta UF företagare samlas.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.