Hem / Nyheter & Event / Västernorrland / UF alumni Västernorrland söker en ny styrgruppsmedlem
UF alumni Västernorrland söker en ny styrgruppsmedlem

UF alumni Västernorrland söker en ny styrgruppsmedlem

Tyckte du att UF-året var roligt? Vill du knyta ännu fler värdefulla kontakter, vara med och skapa, inspirera och engagera andra alumner genom olika events och aktiviteter? Då kanske du är UF alumni Västernorrlands nya styrgruppsmedlem.

UF alumni är nätverket för dig som en gång drivit UF-företag. I Sverige finns UF alumni representerade från norr till söder både med regionala och storregionala styrgrupper och nätverket sträcker sig över hela Europa. Genom att engagera dig i UF alumni får du träffa andra drivna personer som brinner för entreprenörskap. Kanske är det här du kommer träffa din framtida medgrundare, kollega eller arbetsgivare.

Arbetet i den regionala styrgruppen innebär att planera och genomföra aktiviteter under verksamhetsåret, både i den egna regionen och tillsammans med storregion öst som består av flera regionala styrgrupper. I arbetet ingår även marknadsföring, kommunikation med det regionala UF-kontoret samt rekrytering av nya UF-företagare och alumner till nätverket. Arbetet är ideellt och varierar i mängd beroende på hur aktivitetsplanen ser ut.

Är du driven, vill utvecklas som person och vidare engagera dig i organisationen är denna roll perfekt för dig!

Skicka in din ansökan senast 29/10 till ufalumnivasternorrland@outlook.com och berätta kort om dig själv, ditt UF-år och vad du skulle kunna bidra med till styrgruppen.

Hör gärna av dig till oss med eventuella frågor. Vi ser fram emot din ansökan!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.