Hem / Nyheter & Event / Västmanland / Ampilio ny tävlingsvärd

Ampilio ny tävlingsvärd


Ung företagsamhet i Västmanland kan stolt presentera Ampilio som ny tävlingsvärd för Årets Nätbutik

Under måndagen stod det klart att Ampilio väljer att stötta Västmanlands unga entreprenörer genom tävlingsvärdskap. Vi fick möjlighet att prata med Simon Ekberg, projektledare för Ampilio om varför de väljer att bidra till unga entreprenörers utveckling. 

Vi ställer frågan, Varför väljer Ampilio att stötta unga entreprenörer genom tävlingsvärdskap?

För oss är det en självklarhet att stötta unga entreprenörer genom vårt tävlingsvärdskap för att kunna bidra med både kunskap och hjälp till unga människor i starten av deras arbetsliv. Näringslivet behöver tillsammans med skolan ta ansvar för att ge ungdomar kunskap och inspiration som hjälper dem att ta sig ut i arbetslivet och framförallt vilja ta sig ut i arbetslivet.

Flera av oss som arbetar på Ampilio har tidigare varit rådgivare till UF-företag vilket vi har tyckt varit både spännande och givande. Att vi har varit engagerade i Ung Företagsamhet tidigare blev därför ytterligare en anledning till varför det var självklart att tacka ja till uppdraget som tävlingsvärd. Vi vet vilket viktigt arbete Ung Företagsamhet driver och vi vet hur givande och roligt det är att arbeta med unga entreprenörer i början av deras karriärer. Vi ser även vårt tävlingsvärdskap som en möjlighet till vår egen kompetenshöjning här på Ampilio genom att hitta framtida personal som brinner för e-handel och digital marknadsföring precis lika mycket som vi gör. 

Vad kommer Ampilio att bidra med som tävlingsvärd för Årets Nätbutik?

Vi på Ampilio bidrar med en lång erfarenhet och stor kunskap inom e-handel som tävlingsvärd för Årets Nätbutik. Vi arbetar kontinuerligt med att bygga nätbutiker, förvalta nätbutiker samt arbetar aktivt med marknadsföring för nätbutiker. Med hjälp av vår breda kompetens inom området kan vi sätta upp tydliga och relevanta kriterier för de tävlande UF-företagen.

Vi har även möjlighet att ge dem bra verktyg för att lyckas både med sina UF-företag men även med sina framtida projekt. Vi vill se unga entreprenörer lyckas och vill gärna hjälpa till på vägen. Förhoppningsvis kommer vi träffa både morgondagens kollegor och framtida kunder i och med vårt uppdrag som tävlingsvärd för Årets Nätbutik!

Ung företagsamhet i Västmanland vill rikta ett stort tack, för ert engagemang och önska er lycka till i juryarbetet för Årets Nätbutik. 

Besök ampilio.se för att läsa mer.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.