Hem / Nyheter & Event / Västmanland / Är du vår nya styrgruppsmedlem?

Är du vår nya styrgruppsmedlem?

Tillhör du majoriteten som tyckte att det var roligt att driva UF-företag på gymnasiet? Ser du dig själv som företagsam, driven och strukturerad? Vill du fortsätta vara engagerad och utveckla nätverket UF alumni? Då tycker vi att du låter som en lysande kandidat till UF alumni Västmanlands regionala styrgrupp!

Vad är UF alumni?

UF alumni är ett nätverk för före detta UF-företagare. Varje år arrangeras regional, nationella och internationella träffar/aktiviteter där du som medlem i nätverket får bygga upp ditt nätverk med företag och unga engagerade personer. Du får möjligheten att utvecklas personligen, söka stipendium och ta del av grymma starterbjudanden om du är sugen på att själv starta företag. Medlemskapet är helt gratis och du väljer själv vilka event som du vill delta på.

Mer om rollen som styrgruppsmedlem

Rollen som en del i den regionala styrgruppen innebär att du hjälper till att planera och genomföra de evenemang och aktiviteter som UF alumni i Västmanland arrangerar. Rollen som styrgruppsmedlem sträcker sig över minst ett läsår (2020-08-01—2021-07-31) och sker på ideell basis.

Den beräknade arbetsåtgången för uppdraget är ca 5-8 timmar per månad och innefattar såväl möten med övriga styrgruppsmedlemmar som eget arbete. Arbetstiderna varierar men vi brukar alltid se till att boka in möten gemensamt för att alla ska kunna delta (oavsett om man arbetar eller pluggar).

Vi söker

Vi söker dig som gillar Ung Företagsamhet, är driven och gillar att planera och arrangera evenemang. Du har lätt för att samarbeta med andra, ta eget ansvar samt komma med en härlig energi som bidrar till gruppen. För oss värderas din personlighet och ditt engagemang högre än erfarenhet. Självklart måste du någon gång ha drivit ett UF-företag och är du inte redan medlem i nätverket UF alumni måste du bli det. Ett medlemskap är helt kostnadsfritt.

Låter det som ett uppdrag för dig?

Skicka in din ansökan genom att skriva en kort beskrivning om dig själv och varför du söker uppdraget. Se till att få med följande punkter i din ansökan.

  • Namn
  • Ålder
  • Året du drev UF-företag samt vad UF-företaget hette.
  • Nuvarande sysselsättning
  • Fritidsintressen
  • Motivering varför du själv tror att uppdraget skulle passa dig

Maila din ansökan till vastmanland@ufalumni.se senast den 1 augusti 2020.

Frågor om uppdraget?
Kontakta Mathilda Jonasson på mathilda.jonasson@ungforetagsamhet.se

Vi ser fram emot din ansökan!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.