Hem / Nyheter & Event / Västmanland / Månadens UF-företag i April

Månadens UF-företag i April

Telar UF har redan plockat hem ÅRETS FÖRSTA SM GULD till Västmanland  i den nationella tävlingen ”årets webbsajt”, och är nu månadens UF-företag i april.

 

Vilka är ni i företaget? 
”Vi är Telar UF och vårt team består av fem medlemmar. Alvin Palm är ansvarig för ekonomi och säkerställer att vi har kontroll på vår budget och ekonomi. Isak Rehnman är företagsledare och VD, och ansvarar för att leda och utveckla företaget. Melwin Ollberg är kommunikatör och ansvarar för att kommunicera företagets budskap på olika plattformar. Mohammed Sabri är marknadsförare och ansvarar för att marknadsföra våra tjänster på ett effektivt sätt.”

Vad är er affärsidé?
”Vår affärsidé är att hjälpa företag att växa sin online närvaro till nya höjder genom att erbjuda tjänster inom design och funktionalitet, texter, kommunikation och SEO. Vi förstår vikten av att ha en stark online närvaro i dagens digitala ålder, och vi är här för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.”

Vem har ni som rådgivare och varför har ni valt just hen?
”Vår rådgivare är Daniel Bigenius, konsult och grundare i företaget Hackyard People AB. Vi har valt honom som rådgivare eftersom han är expert inom samma bransch som vi arbetar inom och har en gedigen erfarenhet och kunskap. Hans råd och stöd hjälper oss att ta välgrundade beslut och utveckla vår affär.”

Vad är era mål under UF-året?
”Våra mål är att utveckla vår kundbas genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och god kundservice. Vi strävar också efter att utveckla vår kompetens och expandera vårt erbjudande för att möta våra kunders behov. På lång sikt vill vi gå från Telar UF till Telar AB, vilket skulle innebära att vi tar nästa steg i vår affärsutveckling.”

Hur köper man er tjänst?
”Det finns två sätt att köpa våra tjänster. Det första är genom vår hemsida Telar.se där man kan fylla i en formulär och boka ett möte för att påbörja vår säljprocess. Vi diskuterar och förklarar vad kunden vill ha, och följer upp med flera möten för att anpassa vår tjänst efter deras behov. Det andra sättet är att helt enkelt mejla oss på vår e-post för att diskutera en potentiell affär.”

Telar UF vinnare av SM-guld i "årets webbsajt"

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.