Hem / Nyheter & Event / Västmanland / Månadens UF-företag i Februari

Månadens UF-företag i Februari

Vilka är ni i företaget?

Jag, Max Andersson, har en bred roll på företaget där jag har ansvar över allt från ekonomi och marknadsföring till produktutveckling.

Vad är er affärside?

Vår affärsidé är att "Vi utvecklar appar till alla, för alla, för en mer social och hållbar framtid." Vi specialiserar oss på mjukvaruutveckling och erbjuder skräddarsydda lösningar för företag och utvecklar även vårasamt egna appar.

 

Vilka har ni som rådgivare och varför har ni valt just dom? 

Vi har Maria Edén från ALMI som vår rådgivare, men har även kontakt med flera andra personer på ALMI som fungerar som kunniga bollplank och har stöttat oss i att utveckla både vår affärsidé och affärsmodell, samt i att forma nya projekt och idéer.

 

Vi väntade med att ta in fler rådgivare tills vi hade presenterat en produkt, vilket vi nyligen gjorde när vi lanserade vår senaste app, EKON, på App Store för ungefär två veckor sedan och vi letar nu efter rådgivare med expertis inom områden som teknik, affärsutveckling och hållbarhet.

 

Vad är era mål under UF-året?

Våra mål under vårt UF-år är att skapa en stark grund för vårt företag med fokus på att lära oss så mycket som möjligt. Vi vill vara redo att ta vårt företag till högre nivåer och hjälpa både studenter och företag med sitt företagande och stödja dem i att anpassa sig till den digitala eran.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Andersson Nordic Development UF kommer dem och 150 andra UF-företag från Västmanland ställa ut på UF mässan 8 mars. Vi ses där!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.