Hem / Nyheter & Event / Västmanland / Push Sverige UF imponerade på juryn

Push Sverige UF imponerade på juryn

Det blev inget SM-guld för grabbarna i Push Sverige UF. Men ett välförtjänt silver och en imponerad jury i tävlingskategorin Årets Vara är helt klart värt att skryta om.

Elmer, Samuel och Patric har under året visat att även UF-företag kan konkurrera med väletablerade jättar på marknaden. Deras populära funktionsdrycker i smakerna päron och persika går nämligen att hitta i de välfyllda kylarna både på matbutiker, restauranger och padelarenor. 

Under SM i Ung Företagsamhet tävlade Push Sverige UF i två tävlingskategorier: Årets UF-företag och Årets vara. I den sistnämnda kategorin tog sig UF-företaget hela vägen till final där det tillslut blev ett silver. Tävlingsvärdar för Årets vara var inga mindre än Clas Ohlson Fondation och i den livesända prisutdelningen intervjuades jurymedlemmen Dimitri Haid som berättade att konkurrensen var hård i toppen och att han och de övriga jurymedlemmarna var imponerade av UF-företagen.

SM-guldet i Årets vara kammades hem av UF-företaget Vår digitala värld UF men vi på UF-kontoret i Västmanland säger stort grattis till Push Sverige UF från Widénska gymnasiet i Västerås som knep andraplatsen i tävlingskategorin. 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.