Hem / Nyheter & Event / Västmanland / Tack för det här läsåret!

Tack för det här läsåret!

UF-året 2019/2020 har nu nått sitt slut och vi som arbetar på Ung Företagsamhet vill passa på att säga tack och önska er alla en riktigt härlig sommar!

Under läsåret 2019/2020 drev 1542 gymnasieelever 437 UF-företag fördelade på 25 gymnasieskolor runt om i Västmanland. Över 200 företag valde att ställa ut på den regionala UF-mässan dit tusentals besökare kom för att ta del av de unga entreprenörernas affärsidéer. 

Det årliga SM i Ung Företagsamhet ställdes om och blev digitalt. Det Västmanländska UF-företaget Kids4Future UF kamma hem SM-guld i kategorin Årets Affärsplan. Det blev även ett silver för PUSH Sverige UF i kategorin Årets Vara och UF-läraren Michael Cederwall från Kungsängsgymnasiet tog sig hela vägen till final i tävlingen Årets UF-lärare. 

Trots fjärrundervisning och ändrade förutsättningar har årets UF-företagare visat på sann entreprenörskapsanda och företagsamhet. Ur restriktioner och begränsningar har nya idéer och affärsmodeller vuxit fram och vi är oerhört imponerade över deras arbete. 

Vi vill rikta ett stort tack för detta läsår till alla våra fantastiska UF-företagare, lärare, rådgivare och partners. Ni är alla fantastiska!

Glad sommar önskar UF-kontoret i Västmanland!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.