Hem / Nyheter & Event / Västmanland / UF Västmanland söker vik. projektledare – är du vår nya stjärna?

UF Västmanland söker vik. projektledare – är du vår nya stjärna?

UF Västmanland söker vik. projektledare – är du vår nya stjärna?

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat närmare en halv miljon gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även med entreprenörskap i grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Tjänsten är 100% och består i huvudsak av:

  • Vik. projektledare för Ung Företagsamhet i Västmanland med inriktning gymnasiet och UF-företagande.
  • Tjänst 100%, vikariat med start aug 2021. Möjlighet till förlängning och tillsvidaretjänst.
  • Lön enligt överenskommelse samt kollektivavtal genom Almega.

Din profil:

Vi är en entreprenöriell organisation där du passar in om du är bra på att ta egna initiativ, arbeta självständigt och driva dig själv mot uppsatta mål. Vi ser att du är en problemlösare och lagspelare. Rollen kräver också att du är en utåtriktad, relationsbyggande, positiv men också strukturerad och ordningsam. Du kommer ha många parallella arbetsuppgifter så det krävs att du kan sortera, prioritera och hantera stundtals intensiva perioder.

Du har drivit UF-företag; älskar entreprenörskap, projektledning & försäljning. Du är bekväm med att hålla presentationer och utbildningar (även digitalt) samt att arbeta med IT-stöd. Då vi arbetar med hela Västmanland är B-körkort ett krav. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Photoshop/InDesign.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via e-post till regionchef Johan Eliases. Urval och intervjuer sker löpande.

E-post: johan.eliases@ungforetagsamhet.se, mobil: 0735-331122

#UFBÄSTMANLAND

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.