Hem / Nyheter & Event / Älvsborg / UF-företagare får chans att öka sin omvärldsbevakning
Foto: Ketut Subiyanto

UF-företagare får chans att öka sin omvärldsbevakning

Detta är ett erbjudande från våra partners Borås Tidning och Ulricehamns Tidning

I starten av sitt UF-år fyller ofta idéstormar om affärsidéer tanken och man kan komma på sig själv att börja följa helt nya ämnen som man annars kanske inte djupdykt in i tidigare. Det kan hända att man behöver öka sin omvärldsbevakning, öka medvetenheten om konkurrenter på marknaden eller innovationer på ingång. Oavsett kan det vara najs med gratis abonnemang och fri tillgång till nyheter.

Just nu bjussar Borås Tidning och Ulricehamns Tidning dig på gratis läsning i 6 månader, därefter avslutas prenumerationen automatiskt. Du behöver alltså inte säga upp den. Deras erbjudande är till alla mellan 16-25 år oavsett om du driver UF-företag eller ej, så du kan självklart tipsa andra också!

Registrera ditt konto innan 2022-09-30. Då får du tillgång till allt innehåll på bt.se/ut.se och nyhetsappen ’MinBT’/’MinUT’ där du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde. På så sätt missar du inte något av det som intresserar just dig!

Länk till BT:s erbjudande:   https://gotamedia.portal.worldoftulo.com/v2/shop/bt_digitalbas_6m0dbu?source=externt_samarbete&accountOrigin=BT

Länk till UT:s erbjudande:   https://gotamedia.portal.worldoftulo.com/v2/shop/ut_digitalbas_6m0dbu?source=externt_samarbete&accountOrigin=UT

MinBT minUT

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.