Hem / Nyheter & Event / Blekinge / Ändringar med anledning av restriktioner

Ändringar med anledning av restriktioner

Säljtillfällen och tävlingsdag - Se fram emot en vår med flera spännande UF-aktiviteter!

Med anledning av det rådande läget så har vi inte möjlighet att genomföra vår årliga regionala UF-mässa. Men givetvis kommer vi tillsammans skapa bra förutsättningar för våra unga entreprenörer - 2021 kommer att bjuda på säljtillfällen i regionens olika kommuner. UF-elever har möjlighet att ställa ut sina företag – sälja, skapa kontakter och visa upp sig. Säljtillfällena kommer att ske på centrala platser och ge alla möjlighet att möte våra fantastiska UF-företag och köpa spännande produkter!. Vi reserverar oss för ändringar utifrån läget i Sverige till våren. 

Vi kommer även att arrangera en tävlingsdag där regionens UF-företagare har möjlighet att ställa upp i flera olika tävlingskategorier och tävla om en plats på SM i UF-företagande. UF-företagarna kommer att pitcha sina företag för en jurygrupp som sedan utser det vinnande företaget. Dagen går av stapeln den 11 mars och kommer att ske fysiskt men med begränsat antal deltagare. Vi kommer givetvis att dokumentera denna spännande dag flitigt så att man kan följa alla duktiga UF-företagare på våra sociala medier! Folkhälsomyndigheternas riktlinjer kommer att följas och vi lämnar även här reservation för ändringar såsom att dagen kan komma att bli digital.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.