Hem / Nyheter & Event / Blekinge / Månadens UF-företag - Art4you UF
bild

Månadens UF-företag - Art4you UF

Art4you

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att måla egna bilder i realistisk stil på papper eller tecknad stil digitalt och vi kommer även erbjuda att måla ett porträtt av dig eller valfri person. Detta kan du ge som present till dig själv eller en kompis.

Bildernas motiv är oftast av kändisar, sångare, filmer, dessa printar vi ut på fotopapper i olika storlekar. Vi försöker att hålla motivet relevant genom att måla av saker som är populära eller nytt. Beställningarna har vi ett begränsat antal för hur många som kan göras varje månad då det är tidskrävande samt att vi vill hålla en bra kvalité på dom.

Vilka är vi?

Vi är två elever som går handelsprogrammet på Nordenbergsskolan i Olofström.

Julia Axelsson - VD, Marknadsföringsansvarig, tillverkar alla realistiska bilderna och tar emot beställningar.

Angelica Svensson - Ekonomiansvarig och tillverkar alla digitala bilder.

Vad har varit mest givande?

Det vi tycker har varit mest givande hittills är att få jobba med något vi båda har intresse av, då vi känner att vi får chansen att utveckla våra bilder genom att visa upp dom för människor och få respons över hur andra tycker att bilderna ser ut.

Vad ser vi fram emot under UF-året?

Vi ser fram emot att få arbeta ihop för att utveckla vårt UF-företag och göra det så bra som möjligt innan vi tar studenten. Vi ser också fram emot är att sälja och visa upp våra produkter/tjänster på UF-mässor och andra säljtillfällen under året.

Vad har vi för mål?

Vårt mål under UF-året är att vara med och tävla i olika kategori. Vi vill förbättra oss så mycket som möjligt under året, både hur man driver ett UF-företag men också hur vi kan utveckla våra bilder.

Namn: Art4you

Email: art4youuf@gmail.com

Facebook: Art4you UF

Instagram: art4you.uf

Skola: Nordenbergsskolan

Ort: Olofström

produkt

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.