Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / Fyrbodal-företag tävlade på SM
SM-trupp - Fyrbodal

Fyrbodal-företag tävlade på SM

Det var inte bara Kostersalt UF som ställde ut och tävlade på SM i UF-företagande i Göteborg den 23-24 maj. En fin-fin SM-trupp representerade Fyrbodal på allra bästa sätt och skaffade sig minnen för livet!

Ett SM i UF-företagande är ett äventyr och ett minne för livet! Det kan nog alla de åtta UF-företag från Fyrbodal som deltog vid SM i Göteborg skriva under på. Tillsammans med Sveriges 226 allra bästa UF-företag ställde Fyrbodals SM-företag ut i egendesignade montrar under två dagar i den enorma mässhallen på Svenska Mässan. De mötte kunder, nyfikna mässbesökare och naturligtvis jurygrupper som intervjuade och noterade. Se bilder från SM i UF-företagande HÄR!

Under dag 1 hann eleverna bygga upp sina montrar för att sedan vara med på en både energifylld, högljudd (vilken UF-region hördes mest!?) - men ändå högtidlig - invigning. Prins Daniel var en av de prominenta gästerna på invigningen och efter att SM 2022 hade förklarats öppnat blev det dags för UF-företagen att bemanna sina montrar för att möta kunder.

Fyrbodals UF-företag representerade regionen med den äran och visade upp högklassigt kundbemötande i snygga montrar även under dag två då en heldag spenderades på mässgolvet. 

På kvällen var det så dags för stor galamiddag och prisutdelning. Mycket glädje och framtidstro i samma galahall då Sveriges bästa UF-företag prisades, och som ni säkert vet vid det här laget: Kostersalt UF från Strömstad Gymnasium gick hela vägen och utsågs till vinnare i kategorin Årets Hantverkare. 

UF Fyrbodal vill tacka samtliga UF-företagare i SM-truppen för mycket fina insatser och hårt och bra jobb under SM. Vi är stolta över er!

SM-truppen bestod av följande UF-företag från Fyrbodal: Lilla Hundskolan UF (Realgymnasiet, Trollhättan), Kostersalt UF (Strömstad Gymnasium) Scan it UF (Folkuniversitetet Trollhättan), Våga Spela UF (Folkuniversitetet Trollhättan), BeeCovered UF (Birger Sjöberggymnasiet, Vänersborg), VL Data UF (Fridagymnasiet, Vänersborg), Pasta Art (Fridagymnasiet, Vänersborg) och Redline Tech UF (Uddevalla Gymnasieskola). 

Bilder på Fyrbodals tävlande UF-företag hittar du HÄR!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.